Tackar för mej!

Hej Skidvänner!

I lördags var det SM 5-mil i Umeå i strålande sol och fantastisk fint även om det var aningen tungfört=) där lyckades jag knipa ett brons. Det blev det sista loppet för säsongen och även i elitkarriären.

Jag har känt att motivationen inte är helt på topp för en ny säsong. Har gjort det jag förmått i ganska många år nu för att åka fortast möjligt på skidor och innan det i skogen med orientering.

 

Jag känner, att om jag ska ha någon möjlighet att fortsätta utvecklas, måste motivationen vara med helt från början när en ny träningssäsong drar igång. Motivationen måste finnas där till fullo för att orka göra det arbete som ska till för att kunna åka fortare. Tyvärr har jag inte den.

 

Jag vill rikta mitt varmaste tack till alla er som har stöttat och ställt upp för mig genom åren. Alla personer i klubb och i landslag, både aktiva och ledare. Ett fantastiskt engagemang och en gemenskap som har genererat många vänner genom åren.

 

Det har varit fantastiskt kul att få haft möjligheten att både orientera och åka skidor på elitnivå. Det har varit ett privilegium!

Ett stort tack till alla som ställt upp som gjort min satsning möjlig.

 

Nu blir det (förhoppningsvis) en civil karriär som tar vid och jag kommer framöver att söka jobb som byggingenjör. Men jag kommer nog att hålla igång, om än på en kanske lite mer moderat nivå.

 

Over and out

 

/Martin

-Johansson-Martin-5543

 

6 kommentarer till “Tackar för mej!”

 1.   Jesper

  Stort lycka till i framtiden Martin!

 2.   Fritz

  Why not an orienteering comeback?

 3.   Thomas och Tim

  Tack för alla år som vi har kollat dina resultat. Hälsa gärna på i Arvika

 4.   Peter Öberg

  Det har varit kul att följa din resa! Du har varit en inspirationskälla för många.

  Lycka till o hoppas vi ses framöver o lycka till!

 5.   Eva Andersson

  Tack Martin för fin underhållning både i skog och skidspår!
  Stort Lycka till!

 6.   Tomas

  Ja, du kommer väl och springer orientering nu som motion hoppas jag :)

Lämna en kommentar