Uttagen till VM

Sitter och väntar på gänget från Arlanda ska komma hit till München. Sen ska vi vidare till Seiser Alm som verkar vara ett fint ställe av bilderna som jag sett därifrån. Blir där på höjd och laddar upp inför Falun. Kände på SM att formen var bra igen efter en tung Tour de Ski som jag hoppade av. Duathlonen på SM och stafetten funkade bra men på 15 fritt var jag sliten och hade inte dagen och fick inte åkningen att stämma. Ska se till finslipa formen nu så gott jag kan och suga i mej lite energi från solen här nere!

 

En kommentar till “Uttagen till VM”

  1.   Rolf Gabrielsson

    Heja Martin…. Kul att följa Din väg till VM… Att representera Sverige i hemma-VM i Falun är STORT… Samla på Dig mycket ”röda´” så flyger Du upp för mördarbacken… Vi är många som vill läsa om Dina dagar fram till VM på denna sida…. håller tummarna…

Lämna en kommentar