Davos 15 klassiskt

Kört 15 klassiskt idag här i Davos. Valde väl mycket fäste med tanke på att banan var rekordlätt och flera åkare gick utan fäste. Lite orutinerat att inte inse det på förhand men ville ha riktigt bra fäste vilket brukar vara bra på WC där banorna oftast är rejält kuperade. Passade även på att göra en vurpa ut i skogen och slog i benet på en stubbe. Men inget värre än lite skrubbsår och att jag tappade en del sekunder. Bara att ta nya tag och hoppas på att de WC-banorna framöver bjuder på lite fler stigningar. Kände mej i övrigt ganska pigg och en 36:e plats är ingen katastrof för min del utan känns som om jag tagit ett kliv framåt till i år. Hoppas på nya chanser framöver och laddar om. Annars en skaplig dag med svenska ögon sett med Anna och Fia på 4:e och 5:e plats och Danne och Calle på 5:e och 7:e så får glädjas med dem istället.

IMG_2588-0.JPG

IMG_2589-0.JPG

IMG_2587-0.JPG

3 kommentarer till “Davos 15 klassiskt”

 1.   Rolf Gabrielsson

  Heja Martin!
  Bra att Du fått fart på Din Blogg…. vi är många som vill läsa om Dina tankar och synpunkter på tävlingarna…. och vad Ni sysslar med på Era läger….

 2.   Staffan Dickfors

  Tja hårding!
  Bra kört idag !
  Förstår ditt upplägg inför start och bara att se det som ett bra pass :)
  Övertygad om att du står på start nästa gång med ännu lite mer rutin och allt hänger på att våga köra på för styrka och fart har du!
  Kom ihåg! Du är där för att du är en av dom …… Som kör i svenska Landslaget.
  Lycka till nu framöver

 3.   Lalla

  Det är bara att bryta ihop å komma igen. Bra placering trots vallan och vurpan.
  Våga ta nästa steg. Eller som Arvid sa… Martin ÄR bäst

Lämna en kommentar